life's to small

tänka sig, att jag följer upp denna aktivitet som motsäger alla mina värderingar, får se hur länge man har en någorlunda bra nivå på det hela.


Hektisk vecka med mycket jobb, träningar, bilskruvande och alldeles för lite sömn. Ledig imorgon i varje fall, guld! Följer upp med ny vecka med massa nya utmaningar på jobbet och i det övriga livet.

Denna kväll vart det mycket bilgrejande. Med assistans av Åhlman så förbättrades bastillförseln in till kupén med hjälp av manliga elverktyg =). Sedan bytte vi ut ett strålkastarglas pga stenskott och plockade bort (bröt?!) torkararmarna till strålkastarna. Ytterligare steg avklarade i mitt miniprojekt, finns en hel del kvar att göra.

Nu överväger jag en dusch, sen sova riktigt gott ikväll i nybäddad säng :)

Avslutar med visa ord från en vis skapelse:
"Man kan aldrig vara ner med en ballong" - Nalle puh

Tragik

Trodde inte denna dag fanns på min planet, men nu är det en blogg registrerat i mitt namn.Kände att jag behöver få ut mina tankar och visioner i text och varför inte börja nånstans.Nåväl, denna dagen har spenderats på mitt fantastiska jobb, lika kul varenda morgon att vakna och veta om att man ska dit :) Grymma arbetskamrater, roliga saker man säljer och framför allt att träffa nya människor varje dag :)Väl hemma så vart det lite matlåda som min kära mor tillagat och så nobelt sparat åt mig, sen fick hon nåt ryck och halvt tvingade mig att möblera och heminreda. INTE min starka sida, men jag visste väl om innerst inne att det var dags.Det du gjorde kändes som en spark i ansiktet, men du är inte värd besväret med en spark tillbaka.

RSS 2.0